Плевна, претворена во прибежиште за секој маж

Сигурно никогаш не ви паднало на памет од вашата стара плевна во село, да направите кул место каде ќе кулурате.

плевна

Сопственикот на оваа плевна го направил толку тоа. Направил мала куќичка, прибежиште за секој маж. Дизајнирана е да биде најкул и најмодерно место каде секој би се чувствувал пријатно.

плевна

Сопствениците, сакале плевната да си остане на местото каде што е и да не и се менува конструкцијата. Единствена задача им било само внатрешноста да се преуреди во модерна плевна. Барот, бањата и горниот спрат, беа дизајнирани како од секогаш да биле дел од плевната.

плевна

Оваа куќарка (плевна) има се што може да посака да има еден маж во своето прибежиште. Има бар за пријателите, голем телевизор за фудбал, горен кат за погоглемо друштво, камин и удобна гарнитура.

плевна

плевна

плевна

плевна

плевна

плевна

Сподели го ова преку:
  • 27
  •  
  •  
  • 1
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk