Од старите рамки за слики направете ѕидни полици

Направете оригинални и декоративни полици за ѕидот во вашиот дом. Старите рамки за слики, совршено може да ви послужат.

Полицата ќе стане ефективна декорација, ако внатре ставите тегла/вазна со цвеќе, скулптура, фотографија, книги и слично. Инспирацијата може да ја црпите од оваа галерија на фотографии … Разгледајте и размислувајте!

Можно е да имате сè што ви е потребно за овој проект. На прво место се рамките, побарајте стари рамки, на таванот, во подрумот или во гаражата. За носечкиот дел од полицата, може да искористите фиока од некој стар ормар. Бидете креативни и „играјте“ си со материјалите и боите.

Сподели го ова преку:
  • 2
  •  
  • 1
  •  

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

грешка: Содржината е заклучена!