Нови украси за ентериер

Класичната поп култура, добива ново лице со украси од гоблени.

гоблен

Сигурно кога ќе ви се спомне гоблен ве потсетува на вашата баба и нејзините украси на ѕидовите. Но, како што сè враќа се во мода, овој тип декорација се враќа во вашите домови, со малку поинаков стил. 

гоблен

Наместо религиозни, цветни и животински мотиви, се повеќе станува популарно да се декорираат собите со култни реченици од филмовите, текстови и духовите загатки. На интернет овие гоблени, се многу популарни.

гоблен

Взаемно споделени совети за везење, комбинации на бои, материјали и рабови, луѓето споделуваат мислења преку веб-страницата на Etsy. Новата генерација гоблини е полна со референци од поп-културата, помалку несоодветни пораки и откачни рамки. Ако сте во потрага по ново хоби, еве ви уживајте и украсете го домот.

гоблен

гоблен

гоблен

гоблен

 

Сподели го ова преку:
  • 16
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk