Нов Апартман во Ретро стил

Кога во ентериерот ќе помешате два различни стила на добар начин, ќе добиете восхитувачка комбинација. Ќе воочите како два драстично различни стила, како што се Ретро и Модерен, коегзистираат во ист простор и повикуваат на одредено воодушевување кај посетителте.

Значи, кога ќе го погледнете овој „vintage“ апартман во Барселона ќе останете воодушевени.

Дизајнерката „Silvia Rademakers“ беше задолжена за преуредување на апартманот, создавајќи отворен концепт, оставајќи ги индивидуалните простори меѓусебно поврзани.

Добила задача, да ја намали или целосно да ја острани употребата на Врата и да постигне приоден тек низ целиот дом.

Природното осветлување, ги истакнува најдобрите внатрешни делови и со тоа се добива подобар „vintage“ декор.

Сподели го ова преку:
  •  
  •  
  •  
  • 1

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk