Мал ентериер кој зрачи со удобност

Понекогаш и малите станови можат да зрачат со удобновст ако правилно се искористи просторот.

дом

Ви преставуваме еден извонреден декориран мал стан во кој ќе се заљубите на прв поглед. Со само 29 квадратни метри, овој мал ентериер е уште еден пример за тоа како лесно да го организирате вашиот животен простор на мала површина. Внатрешноста се состои од мал ходник, голема просторија со дневна и соба за спиење, кујна и купатило Разновиден декор и бела боја се комбинирани во овој мал простор кој зрачи топлина и удобност. Во продолжение погледнете ги сликите:

дом

дом

дом

дом

дом

Сподели го ова преку:
  • 7
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk