Црн и елегантен апартман во Париз

Еден од најубавите примери, за црн ентериер е овој двократен апартман во Париз.

црн апартман

Овој проект е на укранските дизајнери Irine Jemsajek и Vitaly Yurov и претставува драматично мешање на класични детали и современ стил.

црн апартман

Во украсувањето на овој елегантен апартман, користени се Portoro мермер, црна сјајна боја, темно црно стакло и црн прибор. Софистициран изглед дава кожната гарнитура, паркетот од дабаво дрво и бронзените украси.

црн апартман

Посебно внимание е посветено на осветувањето, особено на двата феноменални Baxter лустери кои наликуваат на пајажина.

црн апартман

Интересен детаљ е скулптурата на Давид, која е висока два и пол метри.

црн апартман

А зелениот папратен ѕид има двојна улога, го прочистува воздухот и го поврзува апартманот со дворот.

црн апартман

црн апартман

црн апартман

црн апартман

црн апартман

црн апартман

црн апартман

Сподели го ова преку:
  • 16
  •  
  •  
  • 1
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk