Зошто жените прекинуваат една љубовна врска, а зошто мажите?

Направена е интересна интернет статистика, во која испитаниците по раскинувањето на една љубовна врска одговориле на прашањето, што ве натера

Повеќе...
error: Содржината е заклучена!