Нејзиниот татко починал кога имала осум години, денес го прочита неговото последно писмо

Нејзиниот татко починал кога имала осум години, денес на незјината свадба го прочитала неговото последно писмо.

Read more
Страна 10 од 24« Почеток...89101112...20...Крај »
error: Содржината е заклучена!